Advertentie
De honden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 18 4 24 3 9 2 2 1 0

De honden

53

Gelezen 59 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 2 Recensies 8
Young adult Artikelen 2 Lijsten 1   Topics 0

Jeugdboek 'De honden' van Allan Stratton is een spannende thriller voor jongeren vanaf 13 jaar. Wanneer Cameron en zijn moeder naar een oude, afgelegen boerderij verhuizen, begint Cameron dingen te zien en te horen die er niet zijn. Het lijkt wel of hij gek wordt. Wat is er met de vorige bewoners gebeurd? Waarom gedraagt de boer die naast hen woont zich zo vreemd? En wat hebben die enge kindertekeningen te betekenen?

De honden: een spannende thriller
Cameron en zijn moeder zijn al vijf jaar op de vlucht voor Camerons gewelddadige vader. In de kelder van hun nieuwe huis, een afgelegen, verlaten boerderij, vindt Cameron een halfvergane map met angstaanjagende kindertekeningen. De beelden laten hem niet los en hij gaat op onderzoek uit. Alles wijst erop dat de vorige bewoners een gewelddadige dood gestorven zijn; Cameron verdenkt de boer die naast hen woont. Maar terwijl hij het mysterie probeert te ontrafelen, raakt hij steeds meer verstrikt in zijn eigen angsten...

Jeugdboek van Allan Stratton
Allan Stratton is een veelbekroonde Canadese auteur en toneelschrijver. Voor zijn eerdere jeugdboeken ontving hij prijzen als de Printz Honor Book Award en de Canadian Library Association Best Book Award. Zijn boeken zijn uitgegeven in vijftien landen.

+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
Eerste editie
17 februari 2015
Laatste editie
17 februari 2015
ISBN
9789025758806 , 9789025760380
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (8)

Keuze van de redactie

Wat loert er in het duister?

door: Rosanne Roeland 1 like

Alan Stratton kende geen rimpelloze jeugd. Hij werd zelf van tijd tot tijd mishandeld door zijn vader. Hij kon dan ook deels vanuit eigen ervaringen over dergelijke zaken schrijven in het spannende boek De Honden waarin de lezer samen met Cameron langzaam het geheim van de honden weet te...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De honden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken