Advertentie

De perfecte echtgenote

7
Rank 4152 Gelezen 8 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Jessie Hunt, 29, is profiler in opleiding (en pas getrouwd). Ze ontdekt duistere geheimen die op de loer liggen in haar nieuwe buurt in een voorstedelijke stad; wanneer een lichaam gevonden wordt, raakt ze verstrikt in het vizier van haar nieuwe vriendenkring, de geheimen van haar echtgenoot, de dossiers van de seriemoordenaars die ze onderzoekt - en haar eigen, duistere verleden.

In DE PERFECTE ECHTGENOTE (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) is Jessie Hunt, profiler in opleiding, ervan overtuigd dat ze eindelijk de duisternis van haar kindertijd achter zich gelaten heeft. Samen met haar echtgenoot Kyle is ze net verhuisd van een krap appartement in Downtown Los Angeles naar een groot huis in Westport Beach. Door de promotie die Kyle op zijn werk kreeg, zwemmen ze nu in het geld. En Jessie staat op het punt om haar master in de forensische psychologie te behalen. Dat is het laatste stapje naar het verwezenlijken van haar droom om profiler van misdadigers te worden.

Maar vlak na hun verhuizing merkt Jessie dat er vreemde dingen gebeuren. De buren - en hun au pairs - lijken allemaal geheimen te verbergen. De mysterieuze zeilclub waar Kyle wanhopig lid van wil worden, is vergeven van getrouwde mensen die hun partner bedriegen en de club heeft erg verontrustende regels. Bovendien weet de beruchte seriemoordenaar die in het psychiatrische ziekenhuis wordt vastgehouden waar Jessie aan het werken is voor het behalen van haar diploma, meer over haar leven dan normaal - of veilig - is.

Terwijl haar wereld in elkaar stort, begint Jessie aan alles te twijfelen - ook aan haar eigen geestelijke gezondheid. Heeft ze werkelijk een verontrustende samenzwering ontdekt diep verborgen in het zonnige, rijke kuststadje in Zuid-Californië? Weet de massamoordenaar naar wie ze onderzoek doet echt op een of andere manier de oorsprong van haar persoonlijke nachtmerries?

Of is het haar gekwelde verleden dat haar eindelijk komt opeisen?

DE PERFECTE ECHTGENOTE is een thriller met een snel tempo, onvergetelijke personages en spanning waarvan je hart sneller gaat slaan. Dit is het eerste boek van een meeslepende nieuwe reeks waardoor je tot diep in de nacht wil blijven lezen.
Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Jessie Hunt (1)
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Blake Pierce
ISBN
1230003411032
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic