Advertentie

Reden om te redden

1
Rank 2065 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
In de epische finale van de Avery Black-serie is seriemoordenaar Howard Randall ontsnapt en staat de hele stad Boston op scherp. Vrouwen worden gruwelijk vermoord en iedereen vermoedt dat Howard er weer mee bezig is.

Wanneer Boston's meest briljante en controversiële rechercheur van Moordzaken Avery Black zelf wordt gestalkt en wanneer mensen in haar omgeving een voor een op brute wijze worden vermoord, lijkt het erop dat de ergste angsten van de stad worden bevestigd.

Maar Avery is niet zo zeker. De moorden herinneren haar aan iets dat ze ooit in haar verleden zag. Ze herinneren haar aan iets te dicht bij haar hart, iets dat te maken had met een geheim waarvan ze dacht dat ze het lang geleden begraven had...

Het meest meeslepende en schokkende boek van de serie, een psychologische thriller met hartverscheurende spanning, REDEN OM TE REDDEN is de finale waarmee je de pagina's tot laat in de nacht zult omslaan.
Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Avery Black (5)
Uitgeverij
Blake Pierce
ISBN
1230003535776
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic