De prijs van water
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 0 2 0 1 0

De prijs van water

2

Rank 786 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
De tachtig verdiepingen tellende, hypermoderne Hydrontoren is het juweel van de woestijnstad Paraiso. Het huist de tienduizend medewerkers van het bedrijf Hydron, een hebzuchtige monopolist die ieder jaar de prijs van water verhoogt. De situatie wordt steeds wanhopiger voor de stad en haar bewoners en spanningen lopen snel op.

Tot op een morgen de toren wordt aangevallen. Rebellen trekken een magisch schild op zodat niemand kan ontsnappen. Tegelijkertijd wordt er in de kelder een portaal geopend naar de schaduwdimensie, van waaruit bloeddorstige wezens de toren binnendringen.

De radeloze inwoners van Paraiso zien het als de ultieme wraakactie, maar voor Ilsa, Kai, Monika, Sergio en Xavi, die er ook maar gewoon werken, is het de ultieme nachtmerrie.

Opgesloten met moorddadige monsters, moeten zij vanaf de tachtigste verdieping beneden zien te komen en te ontsnappen… maar is dat wel een optie als het gevaar zich van beneden naar boven werkt?

Bereid je voor op actie, spanning, bloed, en rebellie!

“Dit is een serie die bewijst dat Nederlandstalige fantasy niet onder hoeft te doen voor vertaalde fictie, en een die je doet hopen op meer van deze auteur. De Lentagontrilogie leest vlot weg als een goede actiethriller, maar wie beter kijkt, ziet diepgewortelde studies naar menselijk gedrag en menselijke behoeften.”

- Fantasywereld.nl over de Lentagontrilogie.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
08 augustus 2022
Laatste editie
08 augustus 2022
ISBN
9789463084543


Boekinformatie wijzigenReacties op: De prijs van water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.