Advertentie

Talent en kristal

18

Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 3 Recensies 7
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1 Top25's 2   Topics 0

De finale van de Lentagontrilogie
Na hun vlucht uit Jediah duiken Joy, Seamon, Sirka en Valeria onder in Surral, aan de andere kant van de wereld. Het verleden laat hen echter niet met rust. Het politieke klimaat in Parsia maakt inmiddels het leven voor hooggetalenteerden binnen de landsgrenzen onmogelijk. De terroristische organisatie waar Seamon vroeger banden mee had, de Jonge Radicalen, vraagt hen om hulp bij de revolutie die zij voor ogen hebben. Teruggaan naar Parsia betekent dat ze zich weer in het gevaar moeten storten, maar Seamon vindt dat ze moeten helpen om hun land te redden van het huidige bewind. Tot die tijd zullen ze nergens veilig zijn. Ze besluiten om de situatie onder ogen te komen en eindelijk eens echt terug te vechten tegen alles wat hen achtervolgt. Maar hoe ver moeten ze gaan om dat doel te bereiken? En willen ze dat wel, als Joy droomt over het einde van de wereld?

+


Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Science fiction
Uitgeverij
Zilverbron
Eerste editie
26 mei 2016
Laatste editie
26 mei 2016
ISBN
9789463080514 , 9789463082501


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie

Een afsluiter om van te genieten

door: Tanja Krone 1 like

De Lentagon-trilogie van Kelly van der Laan is begonnen als tweeluik. Aan het einde van deel twee was echter al snel duidelijk dat er nog een verhaal in zat. In Talent en Kristal wordt de trilogie afgesloten met het verhaal van Seamon Lentan, de jongen die het verhaal in beweging zette. Zoals...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Talent en kristal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.