De school van wonderdingen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De school van wonderdingen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Welkom op de school van wonderdingen!

Ben je klaar om je te laten betoveren?

Babette Bonenstaak en haar ouders zijn net verhuisd – naar het saaiste stadje van de wereld. Op haar nieuwe school praten de onderwijzers slaapverwekkend langzaam, smaakt het eten naar karton en alle leuke dingen zijn verboden. Maar dan ontdekt Babs een ongelofelijk geheim: een verborgen gang leidt naar de school van wonderdingen, waar het wemelt van magische voorwerpen!

De kinderen die voor de school zijn uitgekozen, krijgen elk een eigen wonderding dat ze moeten beschermen. Babs’ levende kandelaar is wel een beetje brutaal, maar toch sluit ze hem meteen in haar hart. Tot haar grote schrik verdwijnt Lux plotseling. De enige aanwijzing die hij achterlaat voor Babs en haar nieuwe vrienden is een kronkelig, roetzwart S.O.S….

Het eerste deel van een magische reeks.

Kira Gembri werd in 1990 in Wenen geboren als de tweede van vijf zussen. Ze studeerde vergelijkende literatuurwetenschap en schrijft romans voor kinderen en jongeren. Haar koffiezetapparaat pruttelt, het etensbakje van haar kater raakt als door tovenarij leeg en de haarelastiekjes van haar dochtertje kunnen zich onzichtbaar maken. Genoeg redenen dus om eindelijk eens wat verhalen over wonderdingen op papier te zetten.

Marta Kissi werd in Warschau geboren en werkt tegenwoordig als illustrator in Londen. Ze studeerde Illustration and Animation aan Kingston University en Communication, Art and Design aan het Royal College of Art. Ze laat graag verhalen tot leven komen met haar tekeningen. Ze bedenkt grappige personages en de wonderlijke werelden waarin ze leven. Ze deelt een studio met haar man James.

Dit is het eerst deel van de magische reeks.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Eerste editie
26 september 2022
Laatste editie
26 september 2022
ISBN
9789048320455


Boekinformatie wijzigenReacties op: De school van wonderdingen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken