Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De stad zonder wind
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 0 3 0 2 0 1 0

De zoektocht van Arka

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 44 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult Lijsten 2   Topics 0

Arka is nog maar 13 jaar als ze na een gevaarlijke tocht voor de poorten van de geheimzinnige stad Hyperborea staat. Hier zou haar vader wonen, die ze nog nooit gezien heeft.

Arka wordt de discipel van de jonge Lastyanax, die zijn opleiding tot magiër nog maar net heeft afgerond. Als zijn mentor vermoord wordt, wordt Lastyanax meteen het politieke leven in gekatapulteerd. Ongelijkheid en corruptie tieren welig in Hyperborea.

Het duo (Arka de rebelse strijdster, Lastyanax de intellectuele activist) probeert het tij te keren. Ze komen een intrige op het spoor die hun vriendschap op de proef stelt en de stad op haar grondvesten doet trillen.

+


Genre
Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Serie
De stad zonder wind (1)
Aantal pagina’s
332
Uitgeverij
Querido
Eerste editie
17 januari 2023
Laatste editie
20 januari 2023
ISBN
9789045127002 , 9789045129266


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Janneke van Geertruy Hebban Recensent

Fantasy in een interessante wereld voor jong en oud

door: Janneke van Geertruy 1 like

De dertienjarige Arka zoekt haar heil in de stad Hyperborea. Ze is op zoek naar haar vader, een magiër die in de stad zou moeten wonen. In Hyperborea ontmoet ze de negentienjarige Lastyanax, die na de moord op zijn mentor een rol in de politiek van de stad speelt. Om dat vast te kunnen houden moet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zoektocht van Arka

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.