Advertentie
De storm

De storm

4
Rank 94 Gelezen 4 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 183 Favoriet 5 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 1 Top25's 1   Topics 0
Wanneer Hurricane Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Mercer Mann aan de boekwinkel van Bruce Cable in duigen. Terwijl de meeste mensen de ramen van hun huizen dicht timmeren en naar het vasteland vluchten, besluit Bruce te blijven en de storm uit te zitten.
De orkaan doet straten onderlopen en gebouwen instorten, en er valt een tiental dodelijke slachtoffers te betreuren. Een van hen is Nelson Kerr, een met Bruce bevriende thrillerschrijver. Nelson blijkt echter verscheidene klappen tegen zijn hoofd te hebben gekregen, wat suggereert dat hij niet in de storm is omgekomen.
Wie zou Nelson willen doden? Het vermoeden bestaat dat enkele van de duistere personages in Nelsons thrillers niet fictief zijn. Zou de oplossing dan ook al zwart op wit kunnen liggen in het manuscript van zijn nieuwe boek dat zich ergens in zijn computer bevindt? Wanneer Bruce op onderzoek gaat, ontdekt hij tussen de regels door een geheim dat veel schokkender is dan welke verzonnen plottwist ook. En veel gevaarlijker…
Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
312
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
23 juni 2020
ISBN
9789400512788 , 9789044979596
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in juni?
01 juni 2020 44 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

De spanning komt terug

door: leon 1 like
In het begin schreef John Grisham meesterlijk. Ik vond dat John de laatste paar boeken minder ging schrijven, tot dat storm Leo van koers veranderd en koers zet naar het eiland Camino. John Grisham heeft hier al eerder over geschreven,zodat bekende figuren snel de reveu passeren en je weer snel in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook