Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
0000141938_De_toeschouwer_2_710_130_0_0
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 38 4 87 3 46 2 5 1 1
VN:

De toeschouwer

177

Gelezen 212 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 136 Favoriet 9 Recensies 20
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Buiten staat een auto. Ik geloof dat iemand mijn huis observeert. Dat gaat al een aantal weken zo. Ik zie het licht van de koplampen als de auto nadert. Over een hobbelig bospad, want er is geen andere manier om hier te komen. Dan gaan de koplampen uit. De auto staat ergens en ik weet niet wat de chauffeur wil. Wat hij van míj wil.

Hij observeert ze dag en nacht. Vrouwen die hij niet kent. Uit de verte slaat hij de mooie Gillian Ward gade. Een succesvolle vrouw, gelukkig getrouwd, moeder van een reizende dochter: hij idealiseert haar. Totdat hij erachter komt dat hij tegen een façade aankijkt en niets is wat het lijkt.

Gelijktijdig schrikt een serie van drie moorden Londen op. De slachtoffers zijn drie alleenstaande vrouwen, op een raadselachtige, sadistische wijze omgebracht. De politie is op zoek naar de psychopaat die dit op zijn geweten heeft. Een gestoorde man. Een zieke man. Een man die vrouwen haat.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Der Beobachter
Vertaald door
Corry van Bree
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
01 maart 2013
Laatste editie
05 maart 2013
ISBN
9789044338836 , 9789044338843


Boekinformatie wijzigen


Recensies (20)

Keuze van de redactie
Hebban Recensies Hebban Recensent

Weinig bijzonders

door: Hebban Recensies 1 like

De Duitse bestsellerauteur Charlotte Link selecteert bij aanvang van haar nieuwste thriller De toeschouwer een aantal knappe binnenkomers die absoluut een deur intrappen. Zo laat ze er geen twijfel over bestaan dat we te maken krijgen met een nietsontziende moordenaar die het gemunt heeft op...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De toeschouwer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.