Advertentie

De tuinmannen en de kunst van zijn en zien

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Een eigenzinnige combinatie van natuur en filosofie, van fotografie en literatuur, van 5 tot 99 jaar.

Er zijn bomen in de tuin. En er is gras. Er zijn struiken. Er is ook water in de tuin. Water dat ligt en water dat hangt. Er zijn tuinmannen in de tuin: sprinkhanen, spinnen, kevers... Maar soms zijn ze niet te zien. Er is een verschil tussen zijn en zien... In 73 macro-opnames van stukken schors, bloemen, gras, bladeren, mos, druppels, ijs, veren... maak je letterlijk van heel dichtbij kennis met de poëzie in een tuin. Maar de tuin is meer dan alleen maar een tuin. De tuin is een metafoor voor de samenleving. En in die tuin gebeurt van alles. Er is veel groei en bloei. Maar soms loopt er ook iets fout.

Een geestig filosofisch boek over de grote vragen en de kleine kantjes van de samenleving. Getoond aan de hand van poëtische natuurfoto's en verteld in twee zinnen per foto. De tekst zowel als de foto's zijn van Geert De Kockere. De thema's zijn: filosofie, natuur, tuin. Derde titel in een reeks.

+


Genre
Kind & Jeugd
Natuur, plant, dier (<12 jaar)
Uitgeverij
Eenhoorn, Uitgeverij De
Eerste editie
02 mei 2005
Laatste editie
02 mei 2005
ISBN
9789058383020


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De tuinmannen en de kunst van zijn en zien

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken