De Vrouw van mijn echtgenoot
Een standalone met een ongelooflijke twist van bestsellerauteur Carla Kovach
Van de boeken van Carla Kovach zijn in Nederland en Vlaanderen meer dan 400.000 exemplaren verkocht
Voor de lezers van Freida McFadden
De vrouw van mijn echtgenoot was nummer 1 op Apple Books
Na de zelfmoord van haar echtgenoot Hugo, begint Eva een nieuw leven met hun tienjarige zoon en haar nieuwe man Zach. Ze verhuist naar de kust, begint aan haar nieuwe baan als weddingplanner, betrekt een prachtig nieuw huis en ontmoet leuke nieuwe vriendinnen op het schoolplein van haar zoon. Niets lijkt het hervonden geluk in de weg te zitten.
Maar dan ziet ze haar overleden echtgenoot… Hij staat op het punt te trouwen met een ander, met wie hij een baby heeft. Eva is hun weddingplanner, maar hij lijkt haar totaal niet te herkennen. Alles wijst erop dat Eva begint door te draaien, maar ze is overtuigd van wat ze met haar eigen ogen ziet. Al hebben Hugo’s ogen een andere kleur dan vroeger en al draagt hij nu een bril.
Er rest haar niets anders dan zelf op onderzoek uit te gaan. Daarmee brengt ze haar eigen leven en dat van anderen in gevaar, maar ze is vastbesloten om de waarheid te achterhalen.
Over de boeken van Carla Kovach
‘Stil maar is een heerlijke pageturner.’ Boekhandel Broese, Utrecht
‘Kovach weet M.J. Arlidge en Robert Bryndza te evenaren. Zodra je de eerste zin leest, kun je het boek niet meer wegleggen.’ NBD Biblion
‘Spannend, vlot en met het nodige drama én vleugje humor.’ Flair
‘Als vanouds een heerlijke thriller. Rustige opbouw, heel veel lijntjes in de zin van verdachte personen. En vervolgens een denderende net-op-tijd-ontknoping. Top.’ Marianne van ’t Hof-de Jong, Primera Boekhandel Panningen
- Uitgeverij
- Meulenhoff Boekerij B.V.
- Imprint
- Boekerij