Advertentie

Carla Kovach

beschrijving bewerken

Carla Kovach is geboren in Birmingham, UK en woont nu in Redditch, Worcestershire. 

Auteur van de DI Gina Harte serie, uitgegeven door Bookouture, Boekerij en Sphere. Filmmaker die van horror houdt. Carla haat selderij en heeft een voorliefde voor egels!

Ik schrijf al vele jaren. Afgezien van mijn jeugd en tienerschriften is het tien jaar geleden allemaal weer begonnen. Geïnspireerd door het theater en het tot leven brengen van woorden, begon ik te schrijven voor het toneel. Die inspiratie ontwikkelde zich al snel tot een liefde voor romans en scenario's.

Ik heb twee aparte producties van mijn toneelstukken gehad, een in The Etcetera Theatre in Camden, en een andere die ik persoonlijk heb geregisseerd, getoond in The Norbury Theatre, in Droitwich Spa. Mijn speelfilm Penny for the Guy is in de laatste fase van de productie en zal eind 2020 klaar zijn.

Ik begon mijn romanschrijfcarrière met een spookverhaal gericht op tieners, genaamd Flame. Sindsdien heb ik het schrijven van de roman goed en wel gecontracteerd. Ik volgde die roman met een psychologische thriller, To Let.

Mijn meest populaire roman was mijn op Turkije gebaseerde thriller over vakantiecriminaliteit, Whispers Beneath the Pines,dat was totdat DI Gina Harte werd gepubliceerd.

Door de jaren heen ontwikkelde mijn liefde voor horror zich ook tot een liefde voor misdaadthriller en drama. Ik zal bekennen dat ik een romantische komedie in me heb. Ik nam even de tijd om een novelle te schrijven, Meet me at Marmaris Castle.

Ik ben nog steeds absoluut geboeid door het feit dat Bookouture me een uitgeverij deal aanbood. Ik stel je nu voor aan mijn meest ambitieuze en populaire boeken tot nu toe, de Detective Inspector Gina Harte serie. Tot nu toe is Gina Harte in verschillende landen nummer één geweest in iBooks en Amazon, waar ik erg blij mee ben!

Ik hoop dat u geniet van mijn werk. Voel je vrij om met mij in contact te komen via mijn Facebook-pagina of op Twitter.

Laatste bewerking door Carola op 05/10/2020
Auteursfoto: GoodReads
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken