Advertentie
De weddingplanner 3

Pijpenstelen en modderpoelen

42
Rank 174 Gelezen 48 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 37 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften. Tessa en Maartje zijn inmiddels goed gewend aan elkaars werkwijze, maar komen voor een nieuwe uitdaging te staan: een spoedklus. Bruid Debby dacht haar grote dag zelf te kunnen organiseren, maar als het haar een week voor de bruiloft te veel wordt, schakelt ze de weddingplanners in. Tafels, stoelen, eten, een fotograaf, de muziek… alles moet nog geregeld worden. Als Tessa uit nood haar zusje Anna probeert te strikken om te zingen op het feest, ontmoet ze de artistieke en knappe muziekdocent Michiel. Hij komt ook naar de bruiloft, om de gelegenheidsband te begeleiden. Boven op de tijdsdruk komt ook nog eens het weer dat roet in het eten gooit: voor de hele dag is regen voorspeld en de locatie verandert in een grote modderpoel. Zullen de dames de bruiloft weer tot een succes weten te maken? En zal Tessa zich niet al te zeer af laten leiden door de charmes van Michiel? En hoe zit dat nu eigenlijk met Rob?

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Serie
De weddingplanner (3)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
27 februari 2020
ISBN
9789047205173
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Wederom genieten!

door: De boekenkast van Bianca 1 like
De bruiloft in deel 3 van 'De weddingplanner' gaat niet over rozengeur en maneschijn. Tessa en Maartje krijgen een nieuwe opdracht. Bruid Debby dacht alles onder controle te hebben maar een week voor de bruiloft schiet de stress er volledig in. Ze schakelt het weddingplanner team in. Lukt het Tessa...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook