Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De wokbijbel

Het is algemeen bekend dat het bereiden van voedsel met de wok stamt uit China. Soortgelijke technieken hebben zich door geheel Zuidoost-Azië en India verbreid en westerse koks hebben zich al gauw het gemak en de snelheid van het werken met de wok eigen gemaakt.
In dit boek zijn de beste recepten van Oost en West bijeengebracht. U wordt verrast door de enorme omvang van geroerbakte levensmiddelen en andere heerlijke recepten die in een wok bereid kunnen worden. Tevens zult u ontdekken dat u uw eigen favoriete recepten aan deze techniek gaat aanpassen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De wokbijbel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op De wokbijbel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.