Advertentie
De Zaak

De zaak

3
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossadanalist er alles aan om zijn vriend te vinden.

Een Nederlandse studente vindt op het plein voor de Klaagmuur een filmrolletje, stopt het in haar tas en neemt het mee naar Nederland. Terug van haar huwelijksreis, zorgt dat filmrolletje ervoor dat haar leven en dat van haar partner in een nachtmerrie verandert.

In Amsterdam wordt een gemartelde en vermoorde vrouw gevonden. De politie wil niets liever dan de moordenaar vinden. Maar al snel blijkt dat deze zaak ongewoner is dan ook maar iemand kan vermoeden...

"De Zaak" neemt de lezer mee van Israël naar Nederland, Rusland en de Balkan. Het Vaticaan doet er werkelijk alles aan om de papyrusrollen, de foto's en de negatieven in handen te krijgen.

* * *

Rolf Österberg (pseudoniem) bracht een aantal jaren door bij het Korps Commandotroepen. Hij raakte geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor die organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver.

In 2014 verscheen van zijn hand het tweeluik "De Al-Qaedaconnectie" en in 2015 "Het Oslo-virus".
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
524
Uitgeverij
Celtica Publishing
Laatste editie
09 juli 2016
ISBN
9789491300530 , 9789491300660
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50 Bestel het e-book € 8,95
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Knappe thriller

door: Hans Buurman 1 like
Het boek is eerder onder een andere titel uitgegeven, maar veel beter geredigeerd en daardoor beter leesbaar. De uitgever heeft er de nodige moeite aan besteed om het verhaal vloeiender te maken en is daar zonder meer in geslaagd. Het verhaal heeft wel iets weg van 'De Da Vincie Code', maar is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook