Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Rolf Österberg

Artikelen 1 Spots 4

Rolf Österberg (pseudoniem) is de zoon van een Zweedse moeder en een Nederlandse vader. Zijn kinderjaren bracht hij in Zweden door, maar op tienjarige leeftijd verhuisde hij met het gezin naar Nederland.
Al jong ging hij als vrijwilliger in het Nederlandse leger waarbij hij een aantal jaren bij het Korps Commandotroepen doorbracht. Gedurende die tijd raakte hij geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor de organisatie een aantal jaren in Afrika.
Momenteel is Rolf fulltime schrijver en woont in Zweden. De reden dat hij onder pseudoniem schrijft, is dat hij niet in de publiciteit wil treden.

In februari 2014 verscheen Rolfs eerste uitgave bij CPR: De Al-Qaedaconnectie, een literaire thriller in twee delen over terrorisme en de pogingen tot bestrijding ervan (deel twee volgt in juni 2014).

De verhalen die Rolf schrijft zijn bijzonder realistisch en passen daarom uitstekend in het fonds van CPR. Ze getuigen van een scherp inzicht en veel kennis van de zaken waar hij over schrijft.

Nieuwste boek

De informatie-oorlog - Rolf Österberg Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Rolf Österberg

Winnaars van Leila, het begin
23 februari 2015 1 reactie
  Meer artikelen

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Scifi/Fantasy en de challenge 1: Winterse sferen
17 januari 2018 12 reacties
Scifi & Fantasy Club / De nieuwe Science Fiction- en Fantasyboeken van... maart
01 maart 2017 13 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken