Advertentie

De zilveren wolvin

8

Rank 3238 Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 1 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Judith, een ingedutte Weerwolvin van veertig, ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada.
Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. Dat lijkt te lukken, als ze letterlijk Ontwaakt en voor het eerst een Jachtpartij meemaakt.

Maar dan wordt ze beschuldigd van moord en betaalt het dorpje een vreselijke prijs voor haar aanwezigheid. Er zit voor Judith niets anders op dan de handen uit het vachtje te steken en de vijand het hoofd te bieden. Een vijand die, zo blijkt, uit eigen gelederen komt.
Als ze dan ook nog wordt ontvoerd en oog in oog komt te staan met haar dood gewaande vader, wacht haar de zwaarste beproeving van haar leven.

Maar Judith zou Judith niet zijn, als ze niet op geheel eigen wijze afrekent met haar demonen en iedereen die haar een kwaad hart toedraagt. Ze krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek, maar betaalt een zware prijs door te kiezen voor haar hart en een heel nieuw leven.

Deze dark fantasy in de traditie van True Blood bewijst dat het leven ook voor Weerwolven bij veertig begint.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
De Boeken van de Varulven (1)
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
26 april 2013
Laatste editie
26 april 2013
ISBN
9789490767198 , 9789463080224 , 9789463082341


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zilveren wolvin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.