De zonde waard
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 77 4 196 3 259 2 28 1 4

De zonde waard

564

Rank 734 Gelezen 613 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 425 Favoriet 4 Recensies 21
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 5 Spots 1   Topics 0

Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er gaat een schok door Ella heen als ze ziet dat de polsen van het meisje vastgebonden zijn. Ze weet wie dit kind is: Demi Hulshof, vijf jaar oud.
Het terugvinden van de vermiste Demi vormt het startschot van een adembenemend kat-en-muisspel tussen een bende ontvoerders, de politie en een jonge vrouw die worstelt met haar verleden. Ze heeft gebroken met de Jehova’s getuigen en daardoor met al haar vrienden en familieleden. In De zonde waard komen relaties op scherp te staan, wordt afgerekend met knellende banden en blijft tot het laatst toe onduidelijk wie je kunt vertrouwen. Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan... Hoever wil je gaan om trouw te blijven aan jezelf en om anderen te beschermen?
Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, jeugdboeken en historische romans. Haar eerste thriller, De reünie, was direct een groot succes. Dat continueerde ze met onder meer Blauw water, Op klaarlichte dag en de Lois-serie, Toen het donker werd en De doorbraak. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs. Haar werk is in meer dan twintig landen verschenen en in 2020 werd ze om die reden onderscheiden tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van haar boeken zijn in Nederland ruim drie miljoen exemplaren verkocht.
Over De doorbraak: ‘Van der Vlugt zet een pakkend verhaal neer over familieperikelen dat je, mede door haar vlotte pen, in de greep houdt.’ De Gooi- en Eemlander ****
Over Toen het donker werd: ‘Met dit verhaal vol verraad, onderhuidse spanningen en hartstocht overtreft Van der Vlugt zichzelf. Alles klopt: de goed uitgewerkte verhaallijnen, de wendingen, de zinderende afloop. IJzersterke thriller!’ De Telegraaf *****
‘Van der Vlugt voert de onderhuidse spanning flink op en tovert op de laatste bladzij nog een verrassing uit haar mouw.’ Noordhollands Dagblad
‘Het is Van der Vlugt wel toevertrouwd dit alles vakkundig uit te werken tot het beloofde rampscenario.’ Trouw

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
28 oktober 2021
Laatste editie
02 november 2021
ISBN
9789044645453 , 9789044645460


Boekinformatie wijzigen


Recensies (21)

Keuze van de redactie

Prettig leesbare thriller

door: Barbara 1 like ebook

Simone van der Vlugt, van wie maar liefst 22 van de 46 door haar geschreven boeken de Bestseller 60 hebben gehaald, heeft met De zonde waard weer een prettig leesbare thriller afgeleverd.

Op de eerste bladzijde val je meteen het verhaal binnen en lees je hoe Mariëlla (Ella) van Doornik de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zonde waard

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken