Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dead Girls Don't Talk

Two best friends. One dead girl. Two sides of the story.

This is the story of Viola, and what happened before she killed Syl. She may be a killer, but she has something important to say.

This is the story of Syl, and what led to her death. Syl may be dead, but she isn't gone. Yet.

Viola and Syl were like sisters of different mothers. Born on the same day, neighbors from day one. The same schools, the same friends, the same lives. Nobody ever thought that these girls could be torn apart.

Until it happened.

Two weeks before Syl is supposed to leave for Stanford and Viola is ready for her new life in Princeton, Syl's body is found on the passenger seat of Viola's abandoned car. And Viola is gone.

The only evidence found at the scene leads to Viola. Was she really responsible for her best friend's death? Or are there other things at play?

Two versions of the story unfold, told from both Syl's and Viola's point of views in this unique turnaround book.

The reader decides which version to read first, and which one to believe. Or not.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Dead Girls Don't Talk het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Dead Girls Don't Talk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.