Advertentie
Donnie's kookboek

Donnie's kookboek

3
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 2 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Maak kennis met Donnie: rapper, fenomeen, kok

Het kookboek van bekende rapper, kok en woordkunstenaar Donnie. Hij begon zijn carrière als kok en stond in diverse Amsterdamse keukens achter de pannen, maar rapt ook al sinds jonge leeftijd. Toen Donnie werd ontdekt door Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, kwam zijn muzikale carrière in een stroomversnelling. Zijn liefde voor koken en lekker eten is altijd gebleven, en Donnie steekt dat niet onder stoelen of banken. Koken geeft hem ontspanning en in dit bijzondere kookboek laat hij zijn verrassende kijk op gerechten zien. Zijn grote fanbase kan zijn hart ophalen aan Donnie's kookboek. 

Donnie laat zien hoe je met een gerecht indruk maakt op je meisje, of op je ouders als ze op bezoek komen. Wat te doen als aan het eind van de maand je geld op is, of als er een voetbalavondje met vrienden op het programma staat? Maak nu dus zelf snelle makkelijke happen, snacks, antikatervoer en party-prep-meals. Donnie-style koken!

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Spectrum
Laatste editie
07 november 2019
ISBN
9789000368181 , 9789000370245
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic