Advertentie

Door jou

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Cayson en Skye zijn eindelijk weer bij elkaar, en beiden zijn het erover eens dat enkel een apocalyps hen weer uit elkaar kan krijgen. Hun geluk duurt echter niet lang, omdat Cayson een enorme hekel heeft aan Ward. Het is bijna onmogelijk voor hem om beleefd te zijn wanneer Ward ook maar enigszins in de buurt komt van Skye. Skye zegt hem dat hij zich er overheen moet zetten en dat ze zijn ongegronde jaloezie niet zal pikken. Zal dat dreigement hem ertoe brengen zich normaal te gedragen?

Roland staat op een kruispunt in zijn leven wanneer hij zich realiseert dat zijn gevoelens voor Heath niet volledig platonisch zijn. Hij raakt verward en weet niet zeker wat hij voelt. Hij wendt zich tot Jasmine, een vriendin, voor hulp. Maar haar woorden maken hem alleen maar sceptischer.

Slade vormt zijn rockband, maar wanneer ze hun eerste album opnemen, maakt één van de leden een smerige opmerking over Trinity's lichaam. Slade wordt woedend en voordat hij zichzelf onder controle kan krijgen, ligt zijn kompaan al op de vloer. Dat doet hem beseffen hoeveel hij van Trinity houdt en voor het eerst vindt hij dat niet eng.

Trinity woont Slade's eerste concert bij en ze vindt het maar niets dat alle meisjes zo aangetrokken zijn tot Slade. 'De bh's vliegen op het podium en groupies laten hem hun borsten zien. Maar Slade laat al haar angsten verdwijnen met een simpele daad.

Thomas probeert zich te verzetten tegen de begeerte die hij voelt voor zijn secretaresse, maar dat wordt alsmaar moeilijker. Nadat hij met haar is gaan lunchen, is hij geïrriteerd omdat ze nog interessanter blijkt dan hij zich had gerealiseerd. Waarom moet net zij de enige vrouw zijn die hij niet kan hebben?

Theo is vastbesloten om het goed te maken met zijn broer. Hij gaat weer bij hem langs op kantoor met een zak koekjes onder de arm en biedt zijn verontschuldigingen aan. Thomas is boos, maar staakt uiteindelijk het ruzie maken. Hij gaat ermee akkoord om een middag door te brengen met Theo. Theo is uitzinnig.

Arsen kan eindelijk de gevangenis verlaten, dankzij Ryan, die de vaderfiguur die hij nooit heeft gehad. In plaats van zijn oude leven weer op te pakken, besluit hij om een echte man te worden en zijn leven terug op de rails te zetten. Nu hij Silke kwijt is, beseft hij hoeveel hij haar nodig heeft. Vastbesloten om de man te zijn die ze verdient, besluit hij om zijn leven over een andere boeg te gooien. Ryan laat hem echter beloven dat hij uit de buurt van zijn dochter zal blijven. Dat doet Arsen beseffen dat hij hard zal moeten werken om Ryans toestemming te krijgen. Maar hij gaat de uitdaging aan.

Silke gaat naar een kunstexpositie en wordt verliefd op een schilderij. Terwijl ze het probeert te duiden, wordt ze benaderd door een vreemde die in haar geïnteresseerd is. Hij bekijkt en behandelt haar op een voor haar volstrekt nieuwe manier. Als ze hem afwijst en probeert weg te lopen, realiseert ze zich dat hij een kwaliteit bezit waar ze niet omheen kan.
+


Genre
Literatuur & Romans
Serie
Voor eeuwig (10)
Uitgeverij
Hartwick Publishers
Laatste editie
26 februari 2021
ISBN
9781393271741


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Door jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.