Advertentie

Drama Queen

108

Gelezen 112 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 79 Favoriet 6 Recensies 58
Young adult Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 10   Topics 0
Drama Queen is een literair feelgoodboek van Derk Visser, over een meisje in een hard milieu dat zich langzaam durft open te stellen voor de liefde.

Op afstand houden

Angel woont samen met haar moeder in een ruige wijk, en ze is trots dat ze zich weten te redden. Om te kunnen overleven stelt ze zich vaak flink hard op. Jongens die een oogje op haar hebben hoeven niet in de buurt te komen en ook de rest van haar klasgenoten houdt ze met een grote mond op afstand. Totdat één meisje door haar pantser heen weet te dringen: Kayleigh, die nieuw is in de klas en in de flat naar die van Angel woont. Ze maakt iets los in Angel wat ze zelf nog niet kende. Maar voordat Angel weet wat, is Kayleigh weer verdwenen…

Derk Visser

Derk Visser schrijft jeugdromans die zich afspelen aan de rand van de samenleving. Zijn verhalen worden rauw en realistisch genoemd. In Drama Queen beschrijft Derk Visser in drie delen de drie episoden uit Angels tienerleven, waarin ze langzaam durft te zijn wie ze is én eindelijk de liefde durft toe te laten.
+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
17 september 2019
Laatste editie
26 september 2019
ISBN
9789025771881 , 9789025772321


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (58)

Keuze van de redactie
Anneke van Ieperen Hebban Team

Intiem verhaal over opgroeien onder moeilijke omstandigheden

door: Anneke van Ieperen

Derk Visser begon zijn schrijverscarrière pas op latere leeftijd, op zijn 47e verscheen zijn debuut Patchouli. Niemand dacht dat het hem als schrijver zou lukken, aangezien hij aan het einde van de basisschool een leesachterstand en spellingsproblemen had. Inmiddels is Drama Queen zijn zesde...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drama Queen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.