Dun ijs
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 18 4 46 3 75 2 16 1 0

Dun ijs

155

Gelezen 176 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 75 Favoriet 1 Recensies 10
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
Dun ijs is de nieuwe thriller van Noortje Brink, bekend van de bestsellers Hotel van sneeuw, Bloedhitte en Waddenstorm. Voor fans van Suzanne Vermeer, Kiki van Dijk en Linda van Rijn.

In de thriller Dun ijs van Noortje Brink vertrekt Saskia met haar man, dochtertje en moeder Thea naar Oostenrijk voor een wintersportvakantie. Daarmee hoopt Saskia haar moeder een hart onder de riem te steken. Thea verloor een jaar geleden haar man na een aanrijding en leeft sindsdien teruggetrokken. Dat haar moeder rouwt, begrijpt Saskia, maar ze heeft het gevoel dat er meer aan de hand is…
Onderweg naar Oostenrijk komen ze een aantal keer dezelfde andere Nederlandse auto tegen. Omdat ze een populaire route volgen denkt Saskia er niets van, tot haar opvalt dat Thea paniekerig probeert te zien wie er achter het stuur zit. Wanneer Saskia haar moeder uiteindelijk confronteert met haar gedrag blijkt dat er iets speelt met gevolgen voor het hele gezin.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
19 november 2020
Laatste editie
19 november 2020
ISBN
9789047205821


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dun ijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken