Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt.

Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil.

Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer...

Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.