Meer dan 6,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het beste uit de zee

Het beste uit de zee is het eerste deel uit de reeks Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks Eenvoudige gastronomie waarin Basistechnieken en Koude Kunstjes verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger. 24 technieken worden haarfijn uit de doeken gedaan en in evenveel heerlijke gerechten gegoten. Het reinigen en fileren van verschillende soorten vis, openen van oesters, garen in papillot, bereiden in zeekorst… alle knepen van het vak komen uitgebreid aan bod. Dit boekdeel wordt doorspekt met productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren, maar ook andere ingrediënten die de gerechten kruiden of textuur geven worden toegelicht. Voor elke foodie en gastronoom een schat aan interessante informatie, opnieuw schitterend in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Het beste uit de zee het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als François de bewusteloze, mysterieuze Elsa aantreft, besluit hij haar te verzorgen. Geleidelijk aan geven ze hun geheimen aan elkaar bloot. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Het beste uit de zee

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.