Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een stap te ver
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 8 3 0 2 0 1 0

Een stap te ver

12

Rank 97 Gelezen 17 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 206 Favoriet 2 Recensies 0
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Frankie Elkin heeft een talent voor het opsporen van vermiste personen. Maar wat als die persoon niet gevonden wil worden?

Timothy O’Day kent de uitgestrekte natuur van Wyoming als geen ander. Maar wanneer hij met vrienden gaat kamperen, verdwijnt hij midden in de nacht zonder een spoor achter te laten.

Frankie Elkin weet niets van de wildernis, maar ze weet wel hoe ze vermiste personen moet vinden. Dus wanneer ze hoort dat Timothy’s vader een laatste zoektocht naar zijn zoon organiseert, meldt ze zich bij het team, ook al zit daar niemand op haar te wachten. Als ze vervolgens toch samen met het reddingsteam de bergen in gaat, wordt al snel duidelijk dat iets of iemand wil voorkomen dat ze verder trekken.

Terwijl de tijd begint te dringen, gaat Frankie met het team de strijd aan tegen het kwaad dat zich schuilhoudt in mens en wildernis. En ondervindt al snel wat er gebeurt als ze een stap te ver gaan.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Frankie Elkin (2)
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
02 maart 2023
Laatste editie
07 maart 2023
ISBN
9789403165219 , 9789403126524


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Karin Meinen
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Een stap te ver

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken