Advertentie

Een vosje zijn is toch fijn!

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Samen met zijn zusje en zijn vrienden uit het bos leert Movi vos de wereld kennen. Leren, spelen en zingen wisselen elkaar af. In elk verhaal groeit Movi een beetje en wordt hij weer wat slimmer.
Leren omgaan en samenleven met alle dieren uit het bos vormt de rode draad doorheen deze verhalenbundel. Gevoelens waarmee kleuters te maken krijgen, worden belicht. Het gevoel van gelijkwaardigheid ondanks verschillen staat heel vaak op de voorgrond.
De avonturen die de dierenkinderen beleven sluiten naadloos aan bij de interessesfeer van de kleuters en zijn gebaseerd op de thema's die in de eerste kleuterklas aan bod komen.
"Een vosje zijn is toch fijn!" bestaat uit 50 verhalen waarin telkens wordt verder gebouwd op reeds aangebrachte figuren en ideeën maar de verhalen kunnen evenzeer afzonderlijk voorgelezen worden. Het boek kan zowel thuis als in de klas gebruikt worden.
+


Genre
Kind & Jeugd
Verhalen en sprookjes
Aantal pagina’s
149
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
22 juli 2020
Laatste editie
22 juli 2020
ISBN
9789464055054


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Een vosje zijn is toch fijn!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken