Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Eh... juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 14 3 1 2 1 1 0

Eh... juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

22

Gelezen 25 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 17 Favoriet 0 Recensies 2
  Topics 0
Naomi Smits staat al tien jaar voor de klas in het basisonderwijs. Haar ervaringen beschreef ze in de columns voor Trouw en Juf & Meester en deze worden nu voor het eerst gebundeld, samen met nieuw materiaal.

De columns van Naomi bevatten herkenbare situaties, grappige anekdotes en hilarische uitspraken van haar leerlingen, maar ook actuele onderwerpen, zoals de lerarentekorten en de toenemende werkdruk. Ze stelt kritische vragen over het onderwijs en is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast geven haar teksten vooral blijk van haar passie voor het vak.

Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? bevat haar beste columns, niet eerder gepubliceerde stukken en inspirerende quotes en stellingen. Naomi geeft een kijkje achter de schermen en laat zien wat het onderwijs zo bijzonder maakt.
+


Genre
Korte verhalen
Gebundelde columns en interviews
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
PEPPER books
Eerste editie
08 maart 2021
Laatste editie
09 maart 2021
ISBN
9789020608922 , 9789020630992


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Eh... juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken