9789493275522_front_Eilanders_De_nieuwe_huishoudster-500x500
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 1 3 0 2 0 1 0

Eilanders & De nieuwe huishoudster

5

Rank 2262 Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood   Topics 0
‘Eilanders’ bevat de veertien winnende verhalen uit de wedstrijd Eilanders. ‘De nieuwe huishoudster’ is een mini-novelle van Marceline de Waard.

De Nieuwe huishoudster
In deze mini-novelle neemt Marceline je mee naar het fictieve Kanaaleind Coleoptere, een eiland in de ban van de vloek van de Varou. Een vrouw is op de vlucht, biedt de functie van huishoudster van de seigneur van Coleoptere haar de schuilplaats die ze zoekt?
‘Wie is die man met de lange haren? Hij haalde mij met paard en wagen op bij de boot.’ Uiteindelijk stel ik nogmaals de vraag die Sybil eerder negeerde. ‘Dat is Guillaume Varou, onze seigneur.’ ‘Ik dacht …’ Mijn beeld van een zonderlinge oude man met een lange witte baard verkruimelt. ‘Heeft Sybil het niet verteld?’ Ze kijken elkaar aan met een blik die het veilige gevoel dat eerder in mij kroop, verjaagt.

Eilanders
Ontroerend, sfeervol, gevoelig, romantisch, idyllisch, magisch, speels. Verrukkelijke, aangrijpende en behaaglijke verhalen. Eilanden met ieder een eigen karakter. Laat je meevoeren door:
Annemieke de Schepper, Bruno Lowagie, Cecile Koops, Conny Hoogendoorn, Frans van der Eem, Hanneke Simons, Harrie Adema, Joseph Roelands, Lisette van Eerten, Luc Vos, Marloes Schel, Meta du Crocq, Nel Goudriaan en Sacha Voogd.

+


Genre
Feelgood
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
167
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Eerste editie
15 november 2022
Laatste editie
15 november 2022
ISBN
9789493275522


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marceline de Waard
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Eilanders & De nieuwe huishoudster

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken