Advertentie
Ergens Anders - deel vier

Ergens Anders - deel vier

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In het laatste deel van de vierdelige romancyclus Ergens Anders komen alle verhalen uit de eerdere delen samen. Een kleine stad, waarvan de bewoners rustig hun eenvoudige leven leiden, wordt overvallen door een storm van gebeurtenissen. Op mysterieuze manier verdwijnen er mensen, de gezagsdragers van de stad stellen een onderzoek in en raken daarbij keer op keer verzeild in buitengewoon vreemde situaties. Desirée, een archeologe, vindt op een oude kaart een stuk land waar mogelijk vroeger een zee was, iets waar tot dan toe door niemand aan gedacht was.
De personages van het verhaal -de prachtige vrouwen met gouden haar en stemmen als kristal die iedereen betoveren en de wetenschappers met hun onderzoek naar de genezing van dodelijke ziektes- zijn op een raadselachtige manier met elkaar verbonden. Het verhaal brengt ons naar de dieptes van de zee, doet ons op stranden verdwalen en trekt ons gangenstelsels in! Verleden, heden en toekomst versmelten en keren vereend terug. Misschien was het een kracht zo machtig als de god die niet in de hemelen maar in de diepten van de zeeën heerst, die de verhalenvertelster Sjeherazade tot deze vertelling inspireerde.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
172
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
10 april 2019
ISBN
9789402190557
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic