Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
os9789047713692
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 0 3 1 2 1 1 0

Ergens in de sneeuw

13

Rank 263 Gelezen 15 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 43 Favoriet 0 Recensies 3
Junior   Topics 0
beeldschoon winterprentenboek dat harten en sneeuw laat smelten

Het is bijna Kerstmis. Overal in de stad zijn mensen in kerststemming, het licht en de warmte stralen je van achter de ramen toe. Behalve in één huis: het huis van het meisje. Haar vader is veel te druk om het huis te versieren en een kerstboom op te zetten.

Als het meisje door de stad dwaalt, steekt er een sneeuwstorm op. En midden in die witte wereld doemt opeens een gedaante op: een eland, die het meisje meeneemt naar het winterbos. Daar staat, tussen alle grote bomen, een kleine dennenboom, als een kerstboom zonder versiering.

Ineens krijgt het meisje een geweldig idee. Samen met de eland gaat ze op zoek naar de mooiste schatten uit het bos om de boom mee te versieren. Steeds meer bosdieren helpen mee. Besjes, takjes, dennenappels, blaadjes, zelfs ijspegels vormen de mooiste kerstversiering die je je kunt bedenken! Nu ontbreekt alleen nog haar vader....

Linde Faas schildert in haar onmiskenbare ijle kleuren, waar het noorderlicht van haar woonplaats in Noorwegen doorheen schittert, een hartverwarmend kerstverhaal.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Eerste editie
15 november 2022
Laatste editie
15 november 2022
ISBN
9789047713692


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ergens in de sneeuw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken