Advertentie
Everything, everything

Everything, everything

147
Gelezen 173 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 51 Favoriet 22 Recensies 5
Junior Spots 6 Top25's 4   Topics 0

Madeline Whittier is allergic to the outside world. So allergic, in fact, that she has never left the house in all of her seventeen years. But when Olly moves in next door, and wants to talk to Maddie, tiny holes start to appear in the protective bubble her mother has built around her. Olly writes his IM address on a piece of paper, shows it at her window, and suddenly, a door opens. But does Maddie dare to step outside her comfort zone?

Everything, Everything is about the thrill and heartbreak that happens when we break out of our shell to do crazy, sometimes death-defying things for love.

Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Random House UK
Laatste editie
22 oktober 2019
ISBN
9780552574235 , 9781524719142 , 9781524769802 , 9780552576482 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Door lezers

Young Adult Café / Gelezen in Maart
02 april 2019 8 reacties
Readers Café / Film Friday: Everything Everything
01 februari 2019 2 reacties
Young Adult Café / Let's talk... met Laurie!
21 december 2018 8 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (5)

Lievelings boek!

door: WiktoriaK 1 like
De boek van Nicole Yoon, ‘Alles wat je lief is’ is mijn lievelings boek geworden. De boek is makkelijk om te lezen en lezer beleefd het verhaal mee met Maddy(de hoofdpersonage). Het verhaal is spannend, maar jammer genoeg voorspelbaar op het einde. Nog vond ik het een leuke boek en ik zou zeker...

Deus ex machina

door: ninisbooks 1 like
Het las makkelijk weg en de kleine tekeningentjes en notities van Maddy die erbij stonden waren een leuke toevoeging. Het was alleen niet mijn soort boek. Ik vond Madeline vervelend en het verhaal voelde een beetje gehaast en slordig aan, maar dat einde... Dat verpeste het verhaal voor mij en ik...

leuk boek

door: sascha-de-groot 2 likes
Ik vond het makkelijk en daarom lekker om Doorheen te lezen, verder vond ik het af en toe wel voorspelbaar maar het verhaal op zich was leuk!

Prachtig geschreven

door: Amanda 2 likes
Vooral het eerste deel van het boek vond ik prachtig en vloog ik doorheen. Wel had ik al vroeg i n het boek een vermoeden wat er ging gebeuren, waardoor het helaas niet echt verrassend was.

Wow!

door: luccadesiree 3 likes
Wow, ik heb het boek in één keer uitgelezen. Niet normaal goed! Ik werd vaak verrast door wat Nicola schreef. Het is super goed geschreven. Ik zou het boek aan iedereen aanbevelen. Echt een top boek!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook