Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Fantasia VI
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 6 3 7 2 0 1 0

Fantasia VI

27

Gelezen 39 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Lijsten 2   Topics 0
Fantasia verkeert opnieuw in gevaar! Dit keer is het de koningin der heksenkoninginnen, Kuruvinda, die de vrede in het rijk bedreigt. Deze gi-ga-gruwel is de bewaakster van een machtige edelsteen met magische krachten: de Vuurrobijn. Maar dat is haar nog niet genoeg, want ze doet er alles aan om ook een tweede magische steen te bemachtigen: de Blauwe Saffier. Als dat haar lukt, zal ze oppermachtig worden en de baas kunnen spelen over heel Fantasia. Er is maar één manier om dat te voorkomen: de Profetie van de Edelstenen moet worden vervuld! Daarin wordt voorspeld dat de Vuurrobijn en de Blauwe Saffier op een dag zullen samensmelten tot een nieuwe, nog veel machtiger steen, die ervoor kan zorgen dat de vrede in Fantasia voorgoed wordt hersteld ... Ga jij met Geronimo mee naar Fantasia om te strijden tegen Kuruvinda?
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
296
Uitgeverij
De Wakkere Muis
Eerste editie
07 oktober 2011
Laatste editie
13 september 2016
ISBN
9789085921660


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fantasia VI

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken