Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
13486043
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 5 2 0 1 0

Fantastisch Strijdtoneel II

8

Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Artikelen 3 Spots 2   Topics 0

De gemeente Brugge schreef een vrij ongebruikelijke wedstrijd uit: schrijf een kort fantasyverhaal. Maar liefst 276 mensen (het merendeel niet uit Brugge overigens) vertrouwden hun woorden aan het papier toe. De uitgever maakte er samen met de juryleden van de schrijfwedstrijd een bloemlezing van. Dit is het tweede deel daarvan. Zoals gebruikelijk bij fantasy hebben de schrijvers hun verhalen de meest intrigerende namen meegegeven, zoals ‘Een jasje van zacht vlees’ en ‘Niet elke fret heeft pret’. De stijlen lopen enorm uiteen: van bijna ouderwets, hoogdravend taalgebruik en de setting van een middeleeuwse wereld, tot frisse, moderne woorden in eenzelfde wereld. Voor elk wat wils. Het merendeel van de schrijvers heeft overigens al meer verhalenwedstrijden gewonnen of is al actief als fantasyschrijver. Dat geeft de verhalen een meer dan gemiddeld niveau. Kleine druk.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Attest Fantasy
Eerste editie
01 januari 2010
Laatste editie
01 januari 2010
ISBN
9789460860324


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hay van den Munckhof
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fantastisch Strijdtoneel II

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken