Advertentie

Flashback

274

Rank 573 Gelezen 287 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 402 Favoriet 3 Recensies 14
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Blackwood Bay. Een Britse kustplaats waar nooit iets gebeurt. Toch? Ooit was Blackwood Bay een drukbezocht kustplaatsje. Maar nu, geplaagd door teruglopende toeristenaantallen en economische malaise, is het nog maar een schim van wat het was. Het is een spookstadje geworden, en daarmee de perfecte locatie voor filmmaker Alex om haar nieuwe documentaire te schieten. Maar de hechte dorpsgemeenschap is achterdochtig over haar motieven. Want er gebeurt nooit wat in hun dorp, dus waarom zou ze hier filmen? Of is er iets? Weet zij meer dan ze zegt, en wie is ze eigenlijk? Wederom gebruikt SJ Watson het psychologische spel waarmee hij met Voor ik ga slapen miljoenen mensen aan de bank gekluisterd hield en hij combineert dit op geraffineerde wijze met het claustrofobische gevoel van een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
28 oktober 2020
Laatste editie
13 oktober 2020
ISBN
9789026330926 , 9789026330933 , 9789049808310


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (14)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Aangenaam, maar middelmatig

door: Kees van Duyn 2 likes ebook

Net als zoveel auteurs heeft ook SJ Watson altijd al de ambitie gehad om een boek te gaan schrijven. Omdat hem werd afgeraden hier zijn beroep van te maken, heeft hij gekozen voor de gezondheidszorg. Omdat hij tijd wilde vrijmaken om eindelijk eens een boek af te schrijven, besloot hij om twee jaar...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Flashback

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken