Advertentie
9200000093501605

Folk Art

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Spots 1   Topics 0

In FOLK ART presenteert Dinara Mirtalipova een eigentijdse esthetiek, geworteld in oost-Europese folkloristische tradities. Ze laat zien hoe moderne folk art kan inspireren tot het maken van prachtig eigen werk. Een greep uit wat je kunt creëren: Bloemen, bladeren en insecten Vogels en andere dieren Sprookjes en mythische wezens Mensen en huizen Decoraties en sierlettes Dinara laat je over haar schouder meekijken. Korte instructies gaan vergezeld van fraaie folk art-illustraties. Haar manier van tekenen in de folk art-stijl inspireert om er zelf mee aan de slag te gaan. Het boek geeft ook tips voor andere toepassingen van deze prachtige kunst.

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Uitgeverij Christofoor
Laatste editie
15 mei 2019
ISBN
9789060388419
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Het verhaal dat het kunstwerk vertelt

door: Krista Feije 1 like
Het reliëf op de kaft, van het donkerblauwe boek voor mij, nodigt uit om met de hand over de boekomslag te glijden. Ook de letters blijven niet onaangeraakt. Folk Art. 'Volkskunst met een esthetisch karakter en zonder grote artistieke pretenties die binnen een bepaalde volkse traditie is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook