Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Gabriel Avery - Zakkenroller eersteklas
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 6 3 1 2 1 1 0

Zakkenroller eersteklas

20

Rank 361 Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 3 Recensies 5
Junior Spots 1   Topics 0

De twaalfjarige wees Gabriel Avery is een briljante zakkenroller, een vaardigheid die hij gebruikt om zijn meestal lege maag te vullen. Op een dag wordt hij gesnapt. Maar in plaats van te worden gearresteerd, wordt hij door de mysterieuze Caspian Rover uitgenodigd om naar Roversborg te gaan – een school voor toekomstige Robin Hoods. Daar worden leerlingen getraind in het openbreken van sloten, oplichterij en vervalsing, allemaal met de bedoeling om de strijd aan te knopen met slechte mensen en daarmee onschuldigen te helpen.

Maar... kun je een dief ooit echt vertrouwen? En hoe meer Gabriel over zijn eigen geschiedenis te weten komt, hoe verwarrender die lijkt. Dit eerste jaar op Roversborg leert Gabriel heel veel over zichzelf – en over vriendschap, eerlijkheid en criminaliteit. Met de wedstrijd die speelt op school en de mysteries die er rondwaren wordt het een jaar om nooit te vergeten!

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
Gabriel Avery (1)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
16 augustus 2022
Laatste editie
16 augustus 2022
ISBN
9789000383146 , 9789000383153


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zakkenroller eersteklas

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.