Advertentie

Geheim agent Max

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Geheim agent Max is het vierde deel in de populaire Geheim agent-serie van Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel en Katrien Holland (ill.). Eerder verschenen Geheim agent oma (deel 1), Geheim agent oma – De grote goudroof (deel 2) en Geheim agent opa (deel 3). Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Het is zomer en alle vrienden van Max zijn met vakantie. Zelfs zijn oma is weg. Ze is geheim agent en is naar Zuid-Amerika vertrokken voor een ZGM, een Zeer Geheime Missie. Ze krijgt daarbij hulp van een andere geheim agent, Faisel. Max heeft beloofd om de tuin van Faisel water te geven. Dat lijkt een saai klusje, maar dan ontmoet Max de moestuinrobot. Net wanneer Max denkt dat hij een echte robotvriend heeft, wordt de robot gestolen. Max heeft 24 uur de tijd om de moestuinrobot terug te vinden voordat deze verandert in een levensgevaarlijke killer-robot.

‘Het verhaal is zo spannend dat je wel door moet lezen.’
In de boekenkast**** over Geheim agent opa
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
136
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
29 juni 2021
ISBN
9789024595679 , 9789024595686


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Geheim agent Max

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.