Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Tom Groot
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 2 3 2 2 0 1 2

Gewoon voor de lol

Gelezen 26 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

‘Tom Groot 19 – Gewoon voor de lol’ is het 19e deel in de hitserie vol tekeningen en grapjes van Liz Pichon.

Tom Groot heeft zijn enkel gebroken en daar is hij nu al HELEMAAL KLAAR MEE. Hij verveelt zich te pletter, dus verzint hij leuke dingen om te doen tot het gips eraf mag. Met Dirk een nieuwe taal bedenken, een krukkenrace met al zijn vrienden, vanuit het raam de hele buurt bespioneren en bovendien: een plannetje maken om die karameldonut van de bakker in het dorp in handen te krijgen. In zijn waanzinnige wereld kan zelfs een gebroken enkel avontuur en vooral heel veel lol opleveren.

De vertrouwde en immer populaire serie van Liz Pichon weet van geen ophouden, het 19de deel is weer even toegankelijk en grappig als zijn voorgangers.

Genre
9789025775957 , 9789025775964

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Linda Broeder
Rapporteer deze bijdrage

Reacties op: Gewoon voor de lol

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.