Het boek van Hector
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het boek van Hector

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!
Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Haar favoriete onderwerp: mensen, vooral volwassenen. Die zijn zo ingewikkeld dat Cerise ze beter zou willen begrijpen. Ze vindt het leuk om ze in de gaten te houden en te proberen te raden wat voor geheimen ze verbergen...
Elisabeth bijvoorbeeld... Al twintig jaar lang leent deze oude dame elke week hetzelfde boek uit de bibliotheek. Waarom? Waarom is dat boek zo belangrijk voor haar? Staat er misschien een geheim in dat ze maar niet boven water kan krijgen?
Een nieuw raadsel voor Cerise, die tot alles bereid is om het op te lossen, zelfs als ze iets moet opofferen dat haar heel lief is...
Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met de verhalen van Cerise!
+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Illustraties
Aurélie Neyret
Aantal pagina’s
74
Uitgeverij
Silvester Strips
Eerste editie
18 september 2019
Laatste editie
18 september 2019
ISBN
9789463065535


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het boek van Hector

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken