Advertentie

Het datingbureau

22
Rank 5190 Gelezen 25 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 6
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het jonge echtpaar Thorpe was het visitekaartje van Eden, het meest succesvolle datingbureau van New York. Hun score was hoog genoeg om hen een onbezorgde toekomst in het vooruitzicht te stellen. Ze waren de perfect match.
Als het koppel onder mysterieuze omstandigheden sterft, komt de goede naam van het gerenommeerde datingbureau in het geding. Dr. Christopher Lash wordt verzocht de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Lash is nauwelijks aan zijn onderzoek begonnen als het tweede 'superechtpaar' van Eden op raadselachtige wijze om het leven komt. Tijdens het onderzoek brengt Lash steeds meer verdachte zaken aan het licht, wat zijn opdrachtgevers hem niet bepaald in dank afnemen.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Death match
Vertaald door
P. Verhagen
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
01 juli 2004
ISBN
9789022540510
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Lezersrecensies (6)

door: Liek-245 1 like
Heel goed boek, je kan je helemaal inleven in de gebeurtenissen in het boek. Iemand steelt de indentiteit van een FBI agent, zijn dochter blijkt niet door een ongeval maar door moord om het leven te zijn gekomen. Zijn ex vrouw wordt vermoord. En zijn hoog bejaarde vader wordt ontvoerd. Wie heeft...

door: Nathalie-45 1 like
Zeker aan te raden, het boek neemt je mee vanaf het moment dat je begint te lezen tot het allereinde. Zelfs zo dat je je afvraagt of... Absoluut spannend en een einde dat ik niet gedacht had, maar toch heel goed gevonden.

door: Nicky de Cock-2362 1 like
Dit boek doet niet onder voor de boeken die hij samen met Preston geschreven heeft. Heel spannend, bijna niet neer te leggen wat het egoisme van een individu kan aanrichten. Jammer genoeg bijna net zo erg als de realiteit.


door: Anita-2896 1 like
Echt waanzinnig goed!!! Spannend en het houd je van het begin tot het eind in de greep. Wie heeft het gedaan, wie of wat zit er achter. Echt supergoed!!!! Een absolute aanrader.

door: Cees van Rhienen 1 like
Na De onderwereld (Preston & Child) is dit voor mij het eerste boek van Lincoln Child. En zijn solodebuut is een ware topper. Voor mij was het verrassend dat ik uit de achterflap wel de verhaallijn kon halen maar een belangrijk onderdeel voor het verhaal er wel zo verstopt in stond dat ik er gewoon...

door: Tim-3316 1 like
Boek begint veel belovend, maar toch vind ik dat het einde nogal tegenvalt. Het boek weet je te boeien en leest gemakkelijk. Je komt in de greep van Child en deze laat hij niet meer los. Met een ander einde was dit een prima boek geweest!!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook