Advertentie

Dodelijk tij

97

Gelezen 133 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 23 Favoriet 7 Recensies 8
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Al generaties lang proberen schatgravers het raadsel te ontsluieren van de Put, een labyrint van met water gevulde schachten en tunnels in het binnenste van een klein eiland voor de kust van Maine. In deze Put zou een piratenschat verborgen liggen, maar bijna iedereen die zich ooit in de Put heeft gewaagd, van beroepsschatgraver tot onschuldige visser of nieuwsgierige toerist, vindt om onverklaarbare redenen de dood.

Maar nu is er een opzienbarende ontdekking gedaan: de Put is uitgedacht door een beroemde zeventiende-eeuwse architect, die zijn ontwerp in geheimschrift heeft opgetekend. Zal de ontcijfering van zijn code een einde maken aan de vloek die op de Put rust... of niet?

Nog nooit is naar dit eiland een expeditie georganiseerd waarbij zoveel hi-techapparatuur wordt ingezet. De schatgravers hebben hun gegronde reden - twee miljard dollar aan goud - om de strijd met de Put aan te gaan, en iedereen heeft zo zijn eigen motieven om zich bij hen aan te sluiten...

Dodelijk tij is een prachtige thriller waarin de spanning bij iedere pagina stijgt en de lezer steeds dieper in het mysterie wordt meegesleurd.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
Riptide
Vertaald door
Marcella Houweling
Uitgeverij
Poema Pockets
Eerste editie
18 januari 1999
Laatste editie
20 juni 2008
ISBN
9789024509119 , 9789024540280 , 9789024556717


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (8)

Keuze van de redactie

Als een film

door: Rose Leighton 1 like
Heel, heel soms gebeurt het dat je even geen zin hebt om een boek te lezen. In zo’n geval kan een fijne dvd uitkomst bieden. Films als TombRaider, National Treasure of Pirates of the Carribean bieden spanning, actie, avontuur en visueel spektakel op een manier zoals je dat in boeken niet vaak...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dodelijk tij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.