Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het gevaar van het water
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 3 3 1 2 0 1 0

Het gevaar van het water

10

Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 3 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0

Het verleden laat zich niet veranderen Ron en Geertje hebben een druk leven. Ze zijn de trotse eigenaren van een toeristenbureau, dat rondleidingen door Delft organiseert in zeventiende eeuwse stijl. Op een dag vinden er vreemde gebeurtenissen in Delft plaats; mensen verdwijnen en er duikt een mysterieus meisje op. Wanneer een rechercheur de hulp van het tweetal inroept, staat hen een nieuw avontuur te wachten waarin ze voor een onmogelijke keus worden gesteld. Wat weegt zwaarder? De toekomst van Delft of hun liefde voor elkaar? ---- Het gevaar van het water is het derde deel van de Ron en Geertje trilogie. Naast een avontuurlijke verhaallijn schetst het ook een beeld van het historische en hedendaagse Delft. Achter in het boek zijn wandelroutes opgenomen die de lezer langs plekken uit het verhaal voert.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Avonturenroman
Aantal pagina’s
156
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
16 juli 2021
Laatste editie
17 juli 2021
ISBN
9789493233850 , 9789493233843


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het gevaar van het water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.