Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
0000449019_Het_groene_rebellen_doeboek_2_710_130_0_0
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het groene rebellen doeboek

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0

Inspirerend doeboek voor jonge klimaathelden

Dit fantastische doeboek is speciaal voor groene rebellen: kinderen die zelf hun steentje willen bijdragen aan een duurzame wereld. En het goede nieuws? Alle ingrediënten om je eigen groene revolutie te starten staan in dit boek! Bouw bijvoorbeeld zelf een insectenhotel, maak een coole tas van een oud T-shirt, leg een mini-tuintje aan in een plastic fles of schrijf een pakkende leus voor een klimaatmars. Dankzij de puzzels en weetjes ontdek je wat je in je dagelijks leven allemaal nog meer kunt doen voor onze prachtige planeet. Zo kun je meteen aan de slag als klimaatheld, gewoon thuis of op school!

Het groene rebellen doeboek is een actueel, optimistisch en toegankelijk doeboek voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf iets willen doen om de wereld een beetje groener te maken.

+


Genre
Kind & Jeugd
Speel- en leerboeken (<12 jaar)
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
18 augustus 2022
Laatste editie
18 augustus 2022
ISBN
9789000380718


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het groene rebellen doeboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.