VrijdagHethuwelijkvantijdenijsomslag
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 37 4 9 3 2 2 1 1 1

Het huwelijk van tijd en ijs

50

Gelezen 52 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 25 Favoriet 18 Recensies 15
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Drie mensen: detective Emanuel Selavy, die vooral in de gure wijken van Marseille opereert, onderzoeksrechter Theodora Steiner, die de opdracht krijgt de prefectuur van Marseille door te lichten, en het Parijse rijkeluiszoontje Raymond Roussel, op zoek naar kicks en de gitzwarte kant van de samenleving. Drie mensen die elkaar niet kennen, maar toch verbonden zijn door één persoon: de misdadiger Lönnroth. Zijn misdaden zijn berucht: hij ontvoert jonge meisjes en laat hen spoorloos verdwijnen. Hij is zelf ongrijpbaar. Gaandeweg ontdekken de drie dat er nog een andere band is: hun vaders bleken elkaar te kennen. Meer zelfs, de vaders waren ongeveer honderd jaar geleden verwikkeld in een complot om de Republiek van Antarctica te stichten. Een jonge geleerde, een zekere Lönnroth, vergezelde hen naar de Zuidpool. Hij was bezig met bizarre experimenten. Guido Eekhaut werd meermaals bekroond met en genomineerd voor de Hercule Poirotprijs, Diamanten Kogel en Gouden Strop. Q, Slender Man en De verdwijning zijn Eekhauts recentste thrillers.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Eerste editie
12 mei 2020
Laatste editie
28 mei 2020
ISBN
9789460018558 , 9789460018565


Boekinformatie wijzigen


Recensies (15)

Keuze van de redactie
Merel Kuitert Boekverkoper

Misdaadroman met eindeloze snobistische gedachtestroming

door: Merel Kuitert 2 reacties

Guido Eekhaut zal voor velen geen onbekende naam zijn in de boekenwereld. De Vlaamse auteur heeft van alles op zijn naam staan, van proza tot literaire fantasy en Young Adult-fictie. Hij mag dan ook gerust een literaire duizendpoot genoemd worden die, onder andere, de Hercule Poirotprijs in de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het huwelijk van tijd en ijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken