Advertentie
Het meisje dat nevel weefde

Het meisje dat nevel weefde

8
Rank 1679 Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 2 Recensies 1
Junior Spots 1   Topics 0
Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier. De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie. Van de makers van de bestsellers Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins. Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Vanaf 5 jaar. Roos heeft een bijzondere gave. Ze vangt de nevel in haar netten en weeft felbegeerde stoffen. Hiermee kunnen de mensen lastige ervaringen en moeilijke gevoelens verhullen. Zo raakt het hele land door een dichte mist bedekt ... Maar dan krijgt Roos een brief van ver weg, een brief van haar vader. En opeens loopt haar hart vol zonneschijn.
Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Uitgeverij De Eenhoorn
Laatste editie
04 september 2019
ISBN
9789462914148
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een juweeltje dat ook volwassenen zullen koesteren

door: Lookie.be 1 like
Agnès de Lestrade mag in de nederlandstalige regionen dan wel niet overbekend zijn door de grote aantallen boeken die ze heeft uitgebracht, ze wist bij ons wel al enige roem te verwerven met haar prijswinnende “Het land van de grote woordfabriek” en in haar eigen land Frankrijk, staat de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook