Het Narrenmat
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 8 3 5 2 2 1 0

Het Narrenmat

16

Gelezen 17 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Erik de Jager, AIVD-agent, hooggespecialiseerd in communicatie en ICT, is undercover bij de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Business Relations Incorporated, om te achterhalen hoe ultra-geheime innovaties van Nederlandse topbedrijven steeds worden gestolen en vroegtijdig onder een andere naam op de markt komen.

Als hij ontdekt dat hij in werkelijkheid door zijn eigen directeur is uitgeleverd aan de Amerikaanse maffia, stopt hij onmiddellijk met zijn opdracht en duikt onder.

In het nauw gedreven zetten B.R.I. en zijn directeur hem neer als verrader en zenden hem een zeer dringende, persoonlijke 'boodschap', waardoor hij in hun ogen geen andere keuze heeft dan terugkomen en de opdracht afmaken.

De boodschap werkt averechts. Opgejaagd door binnenlandse en buitenlandse organisaties en veiligheidsdiensten begint Erik aan een kruistocht om alle betrokkenen ter verantwoording te roepen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
404
Uitgeverij
RH Publishing
Eerste editie
11 januari 2021
Laatste editie
11 januari 2021
ISBN
9789081275033


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Narrenmat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken