Benieuwd waarom Jeroen Meus naar zijn jeugd wordt gekatapulteerd telkens hij witloofrolletjes eet? Of waarom ‘Sonnenhofgeheimnisse’ zo’n bijzonder gerecht is? Wilt u weten waarom zoveel senioren nostalgisch worden als ze bakharing voorgeschoteld krijgen?
In dit boek ontdekt u 24 bijzondere verhalen van bekende en minder bekende mensen over gerechten die herinneringen oproepen. Met de unieke mix van recepten, verhalen en prachtige fotografie brengt Het recept van mijn leven voor elk wat wils. U vindt recepten voor smaakvolle soepen, lekkere hoofdgerechten en deugddoende desserts.
Herken uzelf in de boeiende verhalen en laat de recepten ook bij u warme herinneringen losmaken. Tover deze ‘gerechten met een verhaal’ zelf op tafel en wie weet creëert u samen met familie en vrienden een herinnering die u voor de rest van uw leven meedraagt.
Kook-, eet- en leesplezier gegarandeerd. Meer info: mijnboek.zorgbedrijf.antwerpen.be