Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het spel is uit
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 4 3 0 2 0 1 0

Het spel is uit

5

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 4
Junior   Topics 0
Vervolg van de dolle avonturenreeks Een doodgewone jongen (10+)

Nebo is een dromer, een gevoelige jongen met een enorme fantasie. Als hij de trein neemt, waant hij zich op een achtbaan. Als hij op straat wandelt, ziet hij overal heksen, dino’s en leden van de Bende van het Grijze Kruis. Dat is de misdaadorganisatie die dankzij zijn hulp in Boek 1 opgerold is.

Aan het begin van het schooljaar is er een nieuwe game die zeer cool is. Enkele vrienden van Nebo zijn er dol op maar beginnen zich daarna vreemd te gedragen. Intussen verschijnen er overal in het dorp grijze kruizen. Is de Bende terug van weggeweest? Nebo en zijn vriend Axi gaan weer op onderzoek uit maar beseffen al snel dat de vijand te sterk is. Lukt het onze helden om de schurken toch te stoppen?

Elk deel van deze jeugdreeks is een losstaand verhaal en kun je apart lezen.

Michael Sels schrijft jeugdboeken (10+) en youngadults. In 2018 debuteerde hij met 'De afspraak', een spannend verhaal naar aanleiding van de aanslagen in Brussel en Zaventem, en in 2021 verscheen het eerste deel in de jeugdreeks 'Een doodgewone jongen', heerlijke avonturen van een jongen met een enorme fantasie. Deze verhalen brengt hij als verteltheater in lagere scholen om kinderen te stimuleren om te lezen. Daarnaast geeft hij ook lezingen aan middelbare scholen en NT2-cursisten over jeugdboeken.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Serie
Een doodgewone jongen (2)
Illustraties
Steven De Waele
Uitgeverij
Beefcake Publishing
Eerste editie
31 oktober 2022
Laatste editie
31 oktober 2022
ISBN
9789493293113


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door MichaelSels
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het spel is uit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.