Het vuur in mij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 42 4 53 3 13 2 1 1 2

Het vuur in mij

111

Gelezen 118 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 151 Favoriet 12 Recensies 23
Young adult Artikelen 6 Lijsten 3   Topics 0   Leesclub

Het vuur in mij is een prachtverhaal over een meisje dat alles verliest tijdens een brand. Een intens, maar humorvol verhaal, geschreven door Erin Stewart. Huisbrand In een vreselijke huisbrand heeft Ava alles verloren: haar ouders, haar beste vriendin, haar thuis en zelfs haar gezicht. Hoe kan Ava nu nog een normaal leven leiden? Wie wil er bevriend zijn met een monster? Ze had niet gerekend op Piper, een meisje op haar nieuwe school dat ook een brand overleefde. Met haar sarcastische, botte humor krijgt zij Ava langzaam weer uit haar cocon. Maar zelfs de stoere Piper is niet zo onaantastbaar als ze lijkt – iedereen heeft littekens, maar ze zijn niet allemaal even makkelijk te zien. Erin Stewart Het vuur in mij is zo’n zeldzaam intens verhaal dat je hardop laat lachen én tot tranen toe roert. Een prachtverhaal dat binnenkomt als een mokerslag. Het is het debuut van de Amerikaanse Erin Stewart. De vertaalrechten zijn nog voor verschijnen verkocht aan 16 landen.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
04 oktober 2019
Laatste editie
17 oktober 2019
ISBN
9789025770778 , 9789025770761
Boekinformatie wijzigen


Recensies (23)

Keuze van de redactie
Marina Hebban Recensent

Littekens als vleugels

door: Marina 2 likes

‘Een jaar na de brand zet mijn arts mijn masker af en zegt hij dat ik een leven moet zoeken.’  

De 16-jarige Ava is een brandoverlever, haar ouders en nichtje Sarah kwamen om in de huisbrand. Zijzelf is zestig procent verbrand, waar vooral haar gezicht en handen verwoest zijn. Na ontelbare...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het vuur in mij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.